Få en smuk enkel brudekjole

- med eller uden blonder

Hos Alt Til Bruden i Dybvad nær Aalborg og Frederikshavn i Jylland kan du også finde brudekjoler, der er enkle med og uden blonder. Vi har alle typer brudekjoler, herunder kropsnære, hvoraf nogle går ind under kategorien havfruekjoler. Det er særligt populært med en enkel brudekjole med blonder. Vi har et stort udvalg af brudekjoler og hjælper dig med at finde den helt rette brudekjole med eller uden blonder.

Enkel brudekjole med blonder fremhæver din figur

​En brudekjole med smukke blonder har et sofistikeret look. Desuden har den en masse detaljer, som fremhæver din figur. En enkel brudekjole med blonder har satin indvendigt og blonder udvendigt.

Mange af modellerne har bar ryg og/eller smukke udskæringer. Brudekjolen med blonder kan fås med lynlås, snøre- eller knappelukning. Enkelte af dem har lange ærmer. Enhver enkel brudekjole med blonder er altid et elegant valg til bruden.

​Ivory, også kaldet offwhite, er en af de mest populære farver, men vi har også mange andre farver og nuancer. Alle kjolerne er fra Europas førende modehuse, og vores priser starter i stueetagen ved omkring 5.000 kr. Vi har endvidere et stort udvalg af slør, diademer og smykker til bruden samt korsetter, strømpebånd mv. til den store dag. 

​Vi holder åbent efter tidsbestilling, hvor du kan se og prøve vores bru​dekjoler både i stueetagen samt på første sal i vores brudekjole-outlet

Book en tid til at prøve din drømmebrudekjole

​Du kan ringe til os på telefon 61 63 21 02, hvis du har spørgsmål til brudekjolerne, eller hvis du vil prøve enkle brudekjoler med eller uden blonder, prinsessebrudekjoler eller klassiske brudekjoler.

Du kan også skrive til os på info@alttilbruden.dk for at bestille tid til en prøvning af vores smukke kjoler i unikt design. Du kan også booke en tid på vores Facebook side Alt Til Bruden Dybvad samt på vores instagramprofil 'alttilbruden'. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømmebrudekjole! 

Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, for at bestille tid til en prøvning af vores smukke kjoler i unikt design​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Billeder af vores glade kunder

Vi skaber drømmen og har

​alt til bruden

Vi befinder os i en drømmeverden af broderet satin, blonder og perlebesat tyl 

en halv times kørsel nord for Aalborg.

Et eventyrrige som har eksisteret siden 1968, hvor Janne Sofussens forældre startede med at sy

og sælge brudekjoler. I 1983 overtog Janne Sofussen forretningen sammen med sin mand.

       Sammen har de skabt en forretning med brudekjoler fra førende designere. 

I 2019 blev virksomheden solgt videre til Jette og Carl, 

som sammen med personalet vil føre virksomheden videre og forsat give tusindvis af piger deres prinsessedrøm. 

Kunderne kalder det trylleri.

Firmainfo

Alt Til Bruden v/ Jette Zakariasen

CVR: 15030674

www.alttilbruden.dk  

Kontaktinfo

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke