Kære Janne og Henrik

Jeg vil sige tusind tak for hjælpen med at finde min drømme-brudekjole som jeg bar til vores bryllup den 23/6-12.

Vi havde den mest vidunderlige dag, med mange uforglemmelige øjeblikke. Lige som vi havde drømt om. Vejret var med os, trods regn alle dagene op til. Jeg følte mig som en prinsesse i kjolen, og havde det godt i den hele dagen, aftenen og natten. Den sad bare perfekt! – og det, takket være Jer.  Janne, du kaldte mig ”stofmisbruger” og det var sandelig også en stor kjole at holde styr på, men til sidst fik jeg taget på den og kunne valse rundt på dansegulvet til kl. 5 om morgenen, hvorefter det hele skulle af igen..

Jeg følte mig virkelig så smuk i kjolen, og den fik også rigtig mange roser af alle vores gæster. Lars syntes også kjolen var helt fantastisk og der var ikke et øje tørt da jeg kom op af kirkegulvet.

 

Jeg vil sige tusind tak for den helt enormt gode service, det har virkelig været en stor oplevelse at købe kjolen ved jer. En oplevelse som jeg aldrig vil glemme!

Jeg vil på det varmeste anbefale jer til alle kommende brude. Har man købt kjolen ved jer er man sikker på at ligne en million på den store dag. 

Tak for alle de gode råd 

De kærligste hilsner fra  

AnneKirstine og Lars